TEAM

Maak kennis met ons veelzijdige team experts.

Frank Veldman, organisator

Tijdens de retraite ga ik je mijn visie op de zon en gezondheid delen. In 2018 presenteerde ik deze met veel succes tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

Sindsdien, ontvang ik dagelijks uit heel Nederland, veel dankbaarheid voor deze compleet nieuwe zon ervaring. Door deze ervaring ga je op een geheel andere wijze naar de maatschappij, je lichaam, je eigen gedrag, en naar die van anderen kijken.

Hoe meer schoonheid we bij een ander kunnen ontdekken, hoe meer schoonheid we uiteindelijk binnen onszelf kunnen zien. En juist dat laatste wens ik jou toe. Samen met mijn team. Ik ben nu al benieuwd naar wie jij bent.

Hopelijk zien we elkaar daar.

Frank.

www.sun-world.nl


Naomi Nieuwenhuis

Ik ben Naomi Nieuwenhuis van Country Home Cooking wat al sinds jaar en dag bekend staat om mijn kleurrijke en smakelijke kookkunsten.

Ik ben Geboren in Den Haag en na vele reizen neergestreken in de noord Hollandse polder. Hier woon ik sinds 1995 op een prachtige plek, in Graft, waar mijn Kookstudio voor workshops catering en Bed & Breakfast huist.

Mijn stolpboerderij is omringd door vele eetbare bloemen en kruiden die weer terug te vinden zijn in mijn gerechten.
Sinds 2020 mag ik mijzelf na een intensieve opleiding, Culinair Herborist noemen. Hierdoor kan ik mijn kennis van eetbare planten met mijn leerlingen en deelnemers van de wildpluk- kookworkshops delen.

Op de retraite in Spanje zal ik mijn kennis met u delen in het prachtige gebied waar wij verblijven. In het voorjaar ben ik al op onderzoek geweest rond het huis in Spanje, en zal ik jullie alles hierover vertellen en laten proeven.

Klik hier om een persoonlijke boodschap van Naomi te bekijken

www.naominieuwenhuis.nlEefje van Doormaal

Ik ben Eefje en ik ondersteun mensen op hun pad van transformatie en heling door middel van lichaams- en energiewerk.

Tijdens het retraite verzorg ik energetische massages en helingen die jouw systeem herinneren aan de natuurlijke ontspannen staat van Zijn. Door te verzachten, te vertragen en te verstillen kom je dieper in contact met wie jij in werkelijkheid bent. Je mag af dalen uit je hoofd, naar je lichaam. Van denken naar voelen, om steeds dieper in vertrouwen en overgave te zakken in dit moment.

Je kunt meedoen aan de zachte ademsessies die ik zal verzorgen waarbij we werken met de Verbonden adem om een innerlijke reis te maken.

Ook zal ik een introductie geven van de Heal training. Dit is een methode waarbij je oefeningen leert om steeds dieper in het lichaam aan te komen en dat wat je niet meer dient los gaat laten.

www.eefjevandoormaal.com


Pauline Tromp 

Mijn naam is Pauline Tromp, moeder van 3 volwassen kinderen. Toen mijn kinderen alle 3 op school zaten, ben ik mezelf gaan scholen in Kashmir yoga en shiatsu.

Dit heeft tot nu toe mijn absolute interesse behouden.

Vanaf het moment dat ik aan mijn opleidingen begon, ben ik niet meer opgehouden mij steeds meer en verder te verdiepen in het totale mens-zijn. Zowel wat betreft de innerlijke energiën als de uiterlijke energiën.

Mijn grootste passie is Central Channel Release. Een gevorderde shiatsu techniek die de geboorte energie in het lichaam weer vrijmaak van de, in ons leven, opgedane, grote en kleine “trauma-tjes”.

Klik hier om de video van Pauline te bekijken.

www.shiatsutherapie.nl


Janine Brouwer

Ik ga je meenemen in de wereld van de Schüssler Celzouten….hiermee ondersteunen we ons gezond functioneren en zelf genezend vermogen op twee manieren. We gaan leren kijken en denken in celzoutprocessen en dan snappen wat we nodig hebben én we gaan voelen, en stappen zetten om dat vermogen tot voelen te vergroten. Dan krijgen we dus twee tools: ons hoofd en ons (helder) voelen.

We zullen gaan kijken naar ons gezicht, aangezien de meeste verstoringen of disbalansen zichtbaar zijn in het gezicht is dat heel interessant.  Wat is er te zien en wat weten we daardoor. We gaan dit bekijken vanuit het thema voeding. Wanneer is iets voeding, voedend voor je lijf en wanneer is het vulling, en welk effect heeft dit alles op ons leeftijdsgevoel en veroudering. Voeding is informatie, zou je kunnen zeggen en informatie is wat we de hele dag ook op allerlei andere manieren binnenkrijgen. Wat haal je naar binnen, hoe hou je iets buiten, wanneer is iets gezond, en wat doet al dat voedsel met jouw innerlijk en uiterlijk; dit zijn een paar vragen om mee te werken. De Celzouten passen hier naadloos op aan en geven verdieping en inzichten in onze (eet)gewoontes, we gaan ontdekken hoe deze celzouten ons kunnen “voeden” en hoe je een balans kunt herstellen. Er zal veel ruimte zijn voor vragen en interactie en beweging tussendoor.

Mijn naam is Janine Brouwer, ik ben celzouttherapeut, klassiek homeopaat en danscoach. Dat laatste betekent dat we zeker ook een beetje in beweging gaan komen, dat zullen dans- of beweegoefeningen zijn, ondersteunend aan de processen, of misschien willen we wel even echt “los” op mooie muziek.

Bekijk hier een video van Janine

www.heeljijofheelik.nl